s
In the spotlight:

TEAMBUILDING UITJE >
PERSONEELSUITJES >


 

Vrijdag 25 mei 2018 | Mister Green
Zaterdag 26 mei 2018 | DJ Taz

 

 

 

 

Nieuwsarchief

 • Foto's Prinsennacht en k(r)oningsdag 2013 staan online!

  02-05-2013

  En wat feest was het met DJ Banks, Maximus, Ben Valkenburg, Hansie Carras, Zanger Gerard, Ben Schutte en Joel Borelli Pianoshow met Losjes Leo op de drums!

   

 • RECTIFICATIE!! Faillissement Café Confetti BV

  15-03-2013

  Onlangs verscheen er een bericht 'dat het faillissement van Café Confetti BV is opgeheven wegens gebrek aan baten.' Langs deze weg willen wij duidelijk maken dat dit bericht geen enkel verband heeft met het huidige Café Confetti, haar management of bedrijfsvoering. Het betreft een faillissement uit 2006 van een BV van de vorige horecaondernemer van het café.

   

   

   

 • Toe aan iets spannends? Schrijf je in voor de kamelenrace op 9 mei!

  27-02-2013

  Spectaculaire kamelenrace op Hemelvaartsdag in Apeldoorn, georganiseerd door horeca beekpark/ Caterplein, 9 mei 2013. BEKIJK DE VIDEO!

 • Café Confetti haalt zaterdag 16 maart een zeer succesvol DJ talent naar het Caterplein in Apeldoorn.

  27-02-2013

  Wie dat is blijft wederom voorlopig nog even gissen. De DJ valt onder het concept GOSSIP, Clubnight @ Confetti. De eerste roddels omtrent deze GOSSIP hebben hun vlucht al wel weer genomen. Zo is de DJ vrouwelijk ‘met ballen’. Wellicht een prettige combinatie, we laten ons verrassen..

 • Café Confetti en crew doneren voor Serious Request!

  22-12-2012

  Na een geweldige avond/ nacht met kerstborrels en alle gezellige gasten besloten dat het niet verstandig was om naar Enschede te rijden.

  Wel zijn we doorgelopen naar het glazen huisje om de mannen aan te moedigen om het ook die laatste uurtjes vol te houden. Het is gelukt, mooie enveloppe gedoneerd namens Café Confetti crew!

Pages: « Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 Next »