s
In the spotlight:

TEAMBUILDING UITJE >
PERSONEELSUITJES >


 

Vrijdag 6 juli 2018 | Mister Green
Zaterdag 7 juli 2018 | Kay Scento

 

Vrijdag 13 juli 2018 | Mister Green
Zaterdag 14 juli 2018 | Tommy van Veelen

 

Vrijdag 20 juli 2018 | Mister Green
Zaterdag 21 juli 2018 | Dj Taz

 

Vrijdag 27 juli 2018 | Dj Taz
Zaterdag 28 juli 2018 | Mister Green

 

 

 

Café Confetti de gezelligheid van een bruin café en de allure van een Grand Café

Aan één van de drie barren, op het verwarmde terras of op het loungeterras aan de zonzijde geniet je in alle gezelligheid van een goed getapt glas Heineken bier, je favoriete mix of een glaasje bubbels van Taittinger. Even rustig opstarten of bijkomen; laat ons een heerlijke cappuccino, espresso of kop thee voor je inschenken!

In Confetti tref je altijd een gemêleerd publiek waarvan de meeste in de leeftijd zitten van eind twintig tot eind veertig. Een diversiteit die je ook terug vind in de enthousiaste en leuke barmedewerkers.

Of je nu in je eentje komt, met je (sport) vrienden, collega’s of zakenrelaties; een top avond wordt je verzekerd.

Muziek en life optredens
Laten we even doorgaan op de veelzijdigheid van ons café want ook muziek bepaalt de sfeer; de hits van nu, jaren 70-80, apres-ski, Hollands,  live-optredens van super artiesten en als je de DJ lief aankijkt doen we zelfs aan ‘verzoekjes’.

In de afgelopen jaren hebben diverse artiesten voor zeer bruisende avonden gezorgd; Joël Borelli Show, Crazy Piano’s, Armand Fuchs, Jimmy Glassmacher, Harry Vesseur, Ramon Soer, John Denies, Quincy, Wesley Bronkhorst, Kevin Owen en meer..

De avond is nog jong?
Kom nou maar op tijd, want in het begin van de avond trakteren we je regelmatig op een kaas/ worst-arrangement, notenassortiment of gefrituurde borrelhapjes. Uitgebreide buffetten vind je altijd terug tijdens thema avonden!

Thema, vertier, lachen en eten
Nóg meer veelzijdigheid! Café Confetti kijkt graag wat verder dan wat standaard is. Met regelmaat nodigen we je uit voor een avond/ middag waar je los kan gaan op muziek passend bij het thema en je jezelf uit kan leven in spelelement, op een buffet of proeverij.

Enkele voorbeeld; Confetti Swingo (muziekbingo), Bokbier proeven met stamppot buffet, Boogie Night, Ik pak je Avond ( we hebben het hier over Sinterklaas..) Mosselparty, Jaren 70-80 night, BBB (Bier en Bitterballen Borrel), Apres-skiparty, Ball Masque, Love is in the air, Golden Oldies (en dan hebben we het ook over ons oud-personeel), Borrelnood, achja, te veel om op te noemen!

Wordt vriend van Café Confetti op Facebook en zorg dat je geen van onze uitnodigen mist!

Het Café Confetti Team
De drijvende kracht achter het Confetti team wordt gevormd door Joost Cales en André Holterman, eigenaren van het café. De barmedewerkers vormen een leuk team van dames en heren in verschillende leeftijden die altijd uitkijken naar jouw komst en zullen bijdragen aan een supergezellige avond!